Hem  >  WiSec  >  Fördelar


WiSec Fördelar

 

Fördelarna med WiSec är många. Det handlar om enkelhet, säkerhet och pris.

Enkelhet framför allt

Vi gör allt vi kan för att skapa säkerhetslösningar som är enkla att handha och som inte står i vägen för användaren. Att helt slopa krångliga centralenheter och fasta telefonjack och se till att alla inställningar görs på internet är exempel på vad vi gjort för att göra WiSec enkelt att använda.

I WiSec hittar du bara modern teknik, precis som i din smartphone. Vi hänger med i utvecklingen och skapar användarupplevelser som ligger i tiden. En larmanläggning från 2014 ska inte upplevas som en fax-maskin från 1985.

Säkerhet så att du sover gott

En säkerhetslösning är bara säker så länge den fungerar som den ska. Därför övervakas alltid en WiSec-säkerhetslösning från oss på GSS Larm. Våra servrar håller ständigt ett vakande öga på din utrustning, och skulle något inte fungera som det ska så åtgärdar vi det omgående. Det handlar om minuter innan vi får reda att någonting inte längre är som det ska.

Jämför våra priser

Vi utvecklar själva WiSec och använder oss bara av modern och prisvärd teknik. Vi undviker alltså onödiga mellanhänder vilket gör WiSec billigare för dig. Jämför gärna våra priser med konkurrenternas, du kommer att bli förvånad.