Hem  >  WiSec  >  Teknik


WiSec Teknik

 

Wisec är vår egenutvecklade plattform för säkerhetslösningar. Här har vi gjort allt för att prioritera enkelhet för kunden. Därför har vi till exempel helt rationaliserat bort krångliga centralenheter och fasta telefonjack. Och slopat alla sladdar. Det blir enklare så, tänker vi.

 

WiSec Nätverk

WiSec larmsändare som brandvarnare och larmknappar bildar ett lokalt radionätverk som är anslutna till WiSec Server (se nedan) via internet. På så vis eliminerar vi behovet av en traditionell centralenhet i WiSec. Som kund är man omedveten om detta radionätverk, administration och övervakning av det sker helt och hållet av oss på GSS Larm med WiSec Övervakning (se nedan).

WiSec Server

Varje WiSec-säkerhetslösning kommunicerar via internet med WiSec Server. Det är den som ansvarar för att alla larm kommer fram till rätt mottagare och det är den som sköter övervakningen av samtliga WiSec-lösningar. WiSec Server finns i flera skilda geografiska regioner för högsta tillgänglighet.

WiSec WEB

Inställningar i WiSec görs alltid i WiSec WEB. Man loggar in på internet med användarnamn och lösenord för att ställa in bland annat hur och till vilka mottagare olika larm ska skickas. Larm kan skickas via SMS, email, Instant Messaging (chat), och till larmcentraler.

WiSec Övervakning

För att du ska kunna sova lugnt övervakar vi på GSS Larm alltid din WiSec-säkerhetslösning, 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Skulle något fel uppstå märker vi det direkt och vidtar nödvändiga åtgärder. Vi vet också när det är dags att byta batterier i dina larmsändare och ser till att det blir gjort.